ОЦІНКА СТУПЕНЯ ПІДВИЩЕННЯ ПОКАЗНИКІВ СТІЙКОСТІ НАПІВПРИЧЕПА СІДЕЛЬНОГО АВТОПОЇЗДА - Гречанюк, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано підхід до підвищення показників стійкості напівпричепа сідельного автопоїзду. Для визначення впливу на показники стійкості застосування удосконаленої схеми пневматичної підвіски напівпричепа сідельного автопоїзду та експериментальної перевірки адекватності запропонованих раніше математичних моделей проведено дорожні випробовування. На основі отриманих в результаті випробувань даних проаналізовано доцільність застосування удосконаленої схеми пневматичної підвіски напівпричепа сідельного автопоїзда.