АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ГІДРОІМПУЛЬСНИХ ВІБРОРОЗВАНТАЖУВАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ НА АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ - Іскович-Лотоцький, Р. Д.; Іванчук, Я. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано, що для полегшення розвантажувальних робіт, скорочення часу простою автомобілів-самоскидів і поліпшення умов праці найдоцільніше застосовувати перспективне змінне навісне гідравлічне устаткування, яке характеризується простотою конструкції, компактністю, високою енергоємністю, широким діапазоном регуляції робочих параметрів і можливістю роботи в автоматизованому режимі.