ОПТИМІЗАЦІЯ ПЛАНУВАННЯ ПОДІЙ В ПРОГРАМНИХ СИСТЕМАХ ЗІ ЗМІННИМИ ПАРАМЕТРАМИ ТА СТРУКТУРОЮ ЗАСО-БАМИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ І ОБРОБКИ ДАНИХ - Бурбело, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено інформаційну технологію збереження та обробки ретроспективних даних і програмних засобів, яка дозволяє підвищити ефективність доступу до інформаційного ресурсу за умови постійної зміни алгоритмів, структури і значень параметрів системи. Запропоновано метод оптимізації планування подій, що здійснює оптимальне планування із використанням пріоритетів суб’єктів, об’єктів та ресурсів, який реалізує механізм перепланування графіка подій в ході його виконання із врахуванням ретроспективи та зміни стану системи і властивостей її елементів.