ЧИСЕЛЬНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ ПІД ЧАС ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗПАРАЛЕЛЮВАННЯ АЛГОРИТМІВ ТА ПРОГРАМ НА СОКЕТАХ - Кардаш, А. І.; Левицька, С. М.; Дудикевич, А. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджена ефективність розпаралелювання обчислень на сокетах для прикладу алгоритму методу ортогоналізації розв’язування систем лінійних алгебричних рівнянь. Запропоновано практичні поради доцільності розпаралелювання обчислень