АВТОМАТИЗОВАНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ НЕПЕРЕРВНОЇ ПІДГОТОВКИ НАУКОВИХ КАДРІВ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ - Мокін, В. Б.; Бевз, С. В.; Бурка, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано структурно-функціональні, математичні та інформаційні моделі ідентифікації узагальнених критеріїв оцінювання навчально-наукової діяльності студентів для інформаційної підтримки прийняття рішень в процесі реалізації неперервної підготовки науковців. Запропоновано інформаційну модель визначення навчально-наукового рівня студентів, розроблено автоматизовану систему моніторингу, аналізу та обробки даних, що характеризують відповідний рівень підготовки наукових кадрів вищої кваліфікації.