НАДІЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ КОМПЛЕКСІВ В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ ТА БАГАТОСТАДІЙНИХ ПРОЦЕСАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА - Лисогор, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано і розроблено підходи дослідження роботи електротехнічних комплексів (ЕТК) сільськогосподарського виробництва в екстремальних та багатостадійних процесах з визначення якісних і кількісних характеристик надійності функціонування.