ВИЯВЛЕННЯ В РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ НЕБЕЗПЕКИ КОЛИВНОГО ПОРУШЕННЯ СТІЙКОСТІ ОБ’ЄДНАНИХ ЕНЕРГОСИСТЕМ - Буткевич, О. Ф.; Чижевський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати досліджень різних методів аналізу сигналів щодо можливості їх застосування в режимі реального часу для виявлення небезпеки коливного порушення стійкості об’єднаних енергосистем.