СТАНДАРТИЗАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОГО КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНИМИ ОБ’ЄКТАМИ - Танкевич, С. Є.; Блінов, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено основні принципи організації технологічного та оперативного керування електроенергетичними об’єктами в аспекті побудови комунікаційних мереж і систем на підстанціях, основні функції таких систем та їх розподіл на логічні вузли згідно вимог сучасних міжнародних стандартів.