ПРОБЛЕМИ ПЕРЕХОДУ ДО ЕНЕРГООЩАДНОГО КЕРУВАННЯ - Голубцов, М. В.; Федоров, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблеми керування процесами переведення систем енергопостачання і енергоспоживання на енергоощадне функціонування на прикладі електричного освітлення. Показано, що перехідний процес повинен оптимізуватися і бути керованим.