Аналіз математичних моделей гнучкого адаптивного привантаження для вібраційного ущільнення бетонної суміші - Ратушняк, Г. С.; Слободян, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано порівняльний аналіз моделей обчислення прогинів гнучкого адаптивного привантаження, яке використовується під час вібраційного ущіл ьнення бетонної суміші.