МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ І СТРУКТУРА ПРИСТРОЮ ДІАГНОСТИКИ ГАЛЬМІВНОЇ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОВОЗА - Мокін, Б. І.; Лобатюк, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель для технічної діагностики рівня зносу гальмівних колодок тягового вантажного електровоза. Запропоновано структурну схему та розроблено алгоритм функціонування пристрою, який реалізує цю модель.