МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ТРН-АД З FUZZY-РЕГУЛЮВАННЯМ ЗА УТОЧНЕНОЮ МОДЕЛЛЮ - Клепіков, В. Б.; Банєв, Є. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто fuzzy-керування електроприводом ескалатора метрополітену системи ТРН-АД, яке забезпечує зниження струму, що споживається, у режимах недовантаження асинхронного двигуна.