МЕТОДИКА ПРОГНОЗУВАННЯ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ ВУГІЛЬНОЇ ШАХТИ - Випанасенко, С. І.; Дрешпак, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику прогнозування показників електроспоживання вугільної шахти. Визначено точність прогнозу. Розроблено комп’ютерну програму для відповідних розрахунків. Наведено приклад розрахунку з використанням розробленої методики.