МОРФОМЕТРИЧНИЙ РОЗРАХУНОК НАВАНТАЖУВАЛЬНИХ ВТРАТ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ - Коменда, Т. І.; Коменда, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано морфометричний метод визначення навантажувальних втрат. Обчислено похибки розрахунку на основі морфометричного підходу та середньоквадратичного струму у порівнянні з ефективним струмом.