МЕТОД ОЦІНЮВАННЯ ДІЙ ДИСПЕТЧЕРСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ В РЕЖИМНОМУ ТРЕНАЖЕРІ - Сулейманов, В. М.,; Комар, В. О.; Реза, Надеран (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод оцінювання дій диспетчерського персоналу під час тренувань, який ґрунтується на використанні інтегрального показника якості тренувань. Інтегральний показник дозволяє комплексно оцінити дії диспетчера з урахуванням надійності електропостачання, якості електроенергії і економічності режимів ЕЕС.