ЩОДО ОПТИМІЗАЦІЇ РЕАКТИВНОГО НАВАНТАЖЕННЯ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ - Дорошенко, О. І.; Попов, Д. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано практичну методику визначення потужності конденсаторних установок систем електропостачання споживачів електроенергії, яка базується на ринкових засадах, що діють в електроенергетиці України.