КЕРУВАННЯ ТЕХНІЧНИМ СТАНОМ ОПОРНО-СТРИЖНЕВИХ ІЗОЛЯТОРІВ В ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Лабзун, М. П.; Кутін, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначена сукупність діагностичних показників комплексного методу контролю технічного стану опорно-стержневих ізоляторів напругою 35 кВ і вище та їх граничні значення. Запропоновано методику розрахунку економічної ефективності використання методу.