ВИБІР СИСТЕМНОГО РЕГУЛЯТОРА ДЛЯ АВТОМАТИЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЧАСТОТИ ТА АКТИВНОЇ ПОТУЖНОСТІ - Яндульський, О. С.; Лукаш, М. П.; Стелюк, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто структуру та закони регулювання системи автоматичного регулювання частоти та активної потужності (САРЧП). Наведені результати моделювання роботи типового та нечіткого системного пропорційно-інтегрального (ПІ) регулятора САРЧП.