МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ВИБІР ЕЛЕКТРОМАГНІТНОЇ СИСТЕМИ ВИМІРЮВАЛЬНОГО ТРАНСФОРМАТОРА СТРУМУ З ЦИФРОВИМ ВИХОДОМ - Танкевич, Є. М.; Варський, Г. М.; Гречко, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розраховано оптимальну електромагнітну систему вимірювального трансформатора струму з цифровим виходом. Перевірено її роботу на математичній моделі.