МЕТОДОЛОГІЯ АНАЛІЗУ ТА КОРЕГУВАННЯ ВПЛИВУ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНИХ ТАРИФІВ НА КОНФІГУРАЦІЮ ГРАФІКІВ НАВАНТАЖЕННЯ ЕНЕРГОСИСТЕМИ УКРАЇНИ - Находов, В. Ф.; Яроцька, Т. В.; Горбоненко, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методологію аналізу достатності впливу диференційованих за часом тарифів на режими споживання електричної енергії та потужності в ОЕС України. Описано алгоритм визначення основних напрямків їх подальшого корегування і модифікації.