ЗМЕНШЕННЯ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ МАГІСТРАЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ НА РОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ ОБЛЕНЕРГО - Добровольська, Л. Н.; Ярошук, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто технічні заходи для зменшення величини негативного впливу режимів роботи магістральних електричних мереж на розподільні мережі обленерго. Показана їх ефективність на базі реальної електричної мережі.