ВИПРОБУВАННЯ АСИНХРОННОГО ТЯГОВОГО ЕЛЕКТ-РОПРИВОДА РУДНИКОВОГО КОНТАКТНО-АКУМУЛЯТОРНОГО ЕЛЕКТРОВОЗА - Сінчук, О. М.; Шокарьов, Д. А.; Скапа, Є. І.; Сінчук, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати стендових випробувань нового (авторського) варіанта тягового асинхронного електропривода: IGBT—перетворювач—асинхронний електричний двигун, для нових типів вітчизняних двовісних електровозів — контактно-акумуляторних.