ПАРАМЕТРИ ОБЛАДНАННЯ СИСТЕМИ НАВАНТАЖЕННЯ ДВИГУНІВ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ В ДИНАМІЧНИХ РЕЖИМАХ - Ломонос, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто методи визначення параметрів силового трансформаторного та перетворювального обладнання системи навантаження двигунів постійного струму. Проведено порівняльний розрахунок параметрів без урахування та з урахуванням динамічного режиму роботи обладнання в режимі навантаження. Проаналізовано основу методики для розрахунку та вибору силового обладнання станції навантаження двигунів постійного струму.