ТЕОРЕТИКО-ІГРОВА МОДЕЛЬ УЗГОДЖЕННЯ ІНТЕРЕСІВ ДЕРЖАВНОЇ, РЕГІОНАЛЬНОЇ ВЛАДИ ТА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Шиян, А. А.; Семцов, В. М.; Мороз, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему розподілу державної та регіональної влади в Україні в сучасних умовах з використанням теоретико-ігрового механізму узгодження інтересів суб’єктів господарювання, регіональної (місцевої) влади та держави. Побудовано модель для оптимального узгодження інтересів основних економічних учасників за співвідношенням «виграші—втрати».