РОЛЬ МАЛОГО БІЗНЕСУ В ІННОВАЦІЙНОМУ ЗРОСТАННІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Сердюк, В. Р.; Богатир, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано сучасний стан малого бізнесу в Україні та розвинених країнах світу. Досліджено роль малого бізнесу в створенні робочих місць та ВВП країни. Обґрунтовано актуальність пріоритетності державної підтримки малих інноваційних підприємств та визначено роль інноваційної складової малого бізнесу у вирішенні важливих питань економіки України.