МЕХАНІЗМ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ У ВПРОВАДЖЕННІ І ПІДТРИМЦІ СИСТЕМ ЯКОСТІ ВИПРОБУВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ - Сколоздра, М. М.; Байцар, Р. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано доцільність впровадження системи якості у випробувальних лабораторіях та запропоновано механізм оцінювання персоналу, завдяки якому забезпечується професійна компетентність лабораторій. Зазначено важливість і необхідність подальшого розроблення методу оцінки компетентності персоналу випробувальних лабораторій.