КОНЦЕПЦІЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ СФЕРИ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ В УКРАЇНІ НА ІННОВАЦІЙНИХ ЗАСАДАХ - Шаго, Є. П.; Крайнов, І. П.; Бондар, О. І.; Мальований, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз стану системи поводження з відходами в Україні. Запропоновано концепція вдосконалення сфери поводження з відходами в Україні, яка може бути реалізована на державному рівні шляхом створення державної монополії технологічного та технічного забезпечення рециклінгу відходів