ФОРМУВАННЯ ФУНДАМЕНТАЛЬНИХ ЗНАНЬ З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН - Клочко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості поєднання процесу використання інформаційних технологій під час вивчення гуманітарних дисциплін дисципліни «Інформатика і комп’ютерна техніка», комплексний підхід до застосування традиційних методів, засобів та форм навчання разом із інформаційними, заміна часткової, фрагментарної інформатизації окремих етапів навчального процесу комплексною, системною інформатизацією. Запропоновано у процесі неперервної освіти використовувати інформаційні технології з одночасним їх вивченням на вищому рівні.