ПРИСТРІЙ ПЕЛЕНГАЦІЇ З ВИСОКОЮ ІНФОРМАЦІЙНОЮ ЗДАТНІСТЮ НА ОСНОВІ КОРЕЛЯЦІЙНОГО АЛГОРИТМУ ОБРОБКИ СИГНАЛІВ З ВИХОДУ ДВОХАПЕРТУРНОЇ АНТЕНИ - Кичак, В. М.; Лєнков, Є. С.; Гаврасінко, П. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано пристрій пеленгації джерел квазінеперервних радіовипромінювань, що ґрунтується на кореляційній обробці сигналів, прийнятих двома спрямованими антенами зі зміщеними фазовими центрами. Проведено теоретичний аналіз процесу обробки й отримано співвідношення для розрахунку просторових характеристик каналу пеленгації. Наведено результати розрахунку відносного рівня бічних пелюсток і показника інформаційної здатності системи пеленгації.