ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ГАЗОРОЗРЯДНОЇ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ЗОБРАЖЕНЬ РІДИННОФАЗНИХ ОБ’ЄКТІВ - Білинський, Й. Й.; Павлюк, О. А.; Книш, Б. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Удосконалено пристрій газорозрядної візуалізації та наведено алгоритм комп’ютерної обробки ГРВ зображень рідиннофазних об’єктів. Запропоновано низку параметрів, методику їх визначення та комплексний критерій оцінювання стану рідиннофазних об’єктів.