ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ІНТЕГРАТОРА НА НЕЛІНІЙНІСТЬ ДЕЛЬТА-СИГМА МОДУЛЯТОРА - Кочан, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
За допомогою розробленої імітаційної моделі дельта-сигма модулятора першого порядку досліджено вплив нелінійності інтегратора на вид нелінійності функції перетворення модулятора в цілому. Визначено коефіцієнт зменшення нелінійності інтегратора модулятором.