РАДІОВИМІРЮВАЛЬНИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ ВОЛОГОСТІ НА ОСНОВІ ВОЛОЛОГОЧУТЛИВОГО МДН-ТРАНЗИСТОРА - Осадчук, О. В.; Савицький, А. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати досліджень первинного перетворювача вологості на основі вологочутливого МДН-транзистора та радіовимірювального сенсора вологості на основі цього приладу. Розраховано теоретичну вольт-амперну характеристику сенсора вологості і експериментально підтверджено отримані результати.