МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ СТРУМІВ ВИТІКАННЯ В ЛОГАРИФМІЧНИХ АЦП З НАКОПИЧЕННЯМ ЗАРЯДУ З ІМПУЛЬСНИМ ВІД’ЄМНИМ ЗВОРОТНИМ ЗВ’ЯЗКОМ - Мичуда, З. Р.; Мичуда, Л. З.; Антонів, У. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичні моделі похибок від струмів витікання в логарифмічних АЦП з накопиченням заряду з імпульсним зворотним зв‘язком, наведено результати моделювання та дано оцінку точності.