МІКРОЕЛЕКТРОННИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ МАГНІТНОЇ ІНДУКЦІЇ З ЧАСТОТНИМ ВИХОДОМ - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Мартинюк, В. В.; Стовбчата, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано схему мікроелектронного перетворювача магнітної індукції на основі магніточутливого елемента Холла з частотним виходом. Розроблено математичну модель перетворювача, з якої отримано функцію перетворення і рівняння чутливості. Проведено експериментальні дослідження основних параметрів перетворювача. Чутливість перетворювача складала 2...40 кГц/мТ.