ВПЛИВ КУТІВ ВСТАНОВЛЕННЯ КЕРОВАНИХ КОЛІС НА ВИТРАТУ ПАЛИВА АВТОМОБІЛЯ - Добровольський, О. Л.; Злиденний, Б. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено експериментальні дослідження впливу кутів встановлення керованих коліс на витрату палива автомобіля. Визначено взаємовплив досліджуваних параметрів на опір коченню автомобіля, а відповідно, і його паливно-екомічну характеристику.