ДИСКРЕТНА ОПТИМІЗАЦІЯ В УПРАВЛІННІ БУДІВЕЛЬНИМИ ПРОЕКТАМИ КОМПЛЕКСНОГО ХАРАКТЕРУ - Максимов, С. С.; Усов, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано інформаційну технологію оптимізації збору даних для розв’язання задач методом мережевого програмування та розв’язання на основі цього методу низки оптимізаційних задач календарного планування.