ПОБУДОВА ОДНОРІДНОГО ОБЧИСЛЮВАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ОБЧИСЛЕННЯ ПОДВІЙНИХ РЯДІВ - Левицька, С. М.; Дудикевич, А. Т.; Кардаш, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено можливість розпаралелювання подвійних числових і степеневих рядів. Побудовано орієнтований напрямний граф паралельної форми алгоритму, систолічні структури для схеми Горнера і одного із способів розпаралелювання подвійного степеневого ряду.