АРХІТЕКТУРА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ У ЗАХИСТІ РОСЛИН - Дубовой, В. М.; Сольський, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проектування інформаційної технології у захисті рослин за допомогою UML діаграм, розроблена діаграма варіантів використання цієї інформаційної технології та спроектована її база даних.