ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ЩОДО УПРАВЛІННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОЇ ТЕХНІКИ - Дубова, С. Г.; Проценко, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено основні шляхи підвищення ефективності рішень щодо управління обслуговуванням телекомунікаційної техніки і формування функціональної архітектури відповідної інформаційної технології. Запропоновано функціональну архітектуру інформаційної технології. Вона відповідає основним завданням управління обслуговуванням телекомунікаційної техніки, її застосування дозволить підвищити ефективність обслуговування.