РОЗРОБКА ІМІТАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗПОДІЛЕНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ АНАЛІЗУ ГЛОБАЛЬНИХ І ЛОКАЛЬНИХ РИЗИКІВ - Колесник, І. С.; Михайлова, І. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано задачі оцінювання ризиків в комп’ютерних системах (КС) і проблема побудови універсальної імітаційної моделі перетворювача вхідних розподілів імовірностей у вихідні. Запропоновано і реалізовано підхід щодо оцінювання ризиків в КС на базі алгебраїзації моделей.