ЕВОЛЮЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ СТАНУ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ КОМПЛЕКСІВ З НЕЙРОННИМИ АЛГОРИТМАМИ НАВЧАННЯ - Лисогор, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено та впроваджено систему еволюційного моделювання стану електротехнічних комплексів з невизначеними ризиками в малих вибірках, що потребують поетапної ідентифікації, синтезу сучасних навчальних адаптивних алгоритмів, побудованих на основі нейронних мереж.