ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ТЕПЛОНАСОСНИМ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯМ - Чайковська, Є. Є.; Стефанюк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано управління теплонасосним енергопостачанням на основі інформації як міри відтворення співвідношення виробництва та споживання енергії в єдиному інформаційному просторі.