ВИМІРЮВАЛЬНИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ ПАРАМЕТРІВ НЕСИМЕТРИЧНИХ ШВИДКОЗМІННИХ ТРИФАЗНИХ НАВАНТАЖЕНЬ - Бурбело, М. Й.; Мельничук, С. М.; Никитенко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структурну схему вимірювального перетворювача параметрів несиметричних швидкозмінних трифазних навантажень та проаналізовано його метрологічні характеристики.