ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ЧОТИРИЕЛЕМЕНТНИХ ДВОПОЛЮСНИКІВ - Походило, Є. В.; Плахтій, Н. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано спосіб вимірювання параметрів чотириелементних двополюсників на одній частоті тестового сигналу. Наведено схему реалізації способу на основі векторного перетворювача з оберненою функцією перетворення.