ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ ТА КОНДИЦІЮВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ БУДИНКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОНОВЛЮВАЛЬНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ - Титар, С. С.; Климчук, О. А.; Молчанський, Б. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості теплопостачання будинків за двоперіодним режимом. Проаналізовано потенціал поновлювальних джерел (вітер, сонячна радіація) для умов південного узбережжя Криму. Подано схему комбінованого використання поновлювальних джерел для потреб теплопостачання із установкою акумуляторів тепла. Наведено приклад розрахунку системи теплопостачання з використанням енергії вітру та сонця.