НАПРЯМИ РОЗВИТКУ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Дончак, Л. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто напрями розвитку нормативно-правового забезпечення внутрішнього економічного механізму плодоовочевих переробних підприємств. Запропоновано основні шляхи вирішення пріоритетних завдань, спрямованих на поліпшення складного економічного становища підприємств цієї галузі у Вінницькій області.