ОСОБЛИВОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ У ПЕРЕХІДНІЙ ЕКОНОМІЦІ - Зянько, В. В.; Крива, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено особливості інноваційної діяльності вітчизняних малих підприємств, їх переваги, обґрунтовано необхідність державної підтримки інноваційного підприємництва.