АНАЛІЗ МЕТОДІВ ЗНЕШКОДЖЕННЯ НЕПРИДАТНИХ ХЛОРВМІСНИХ ПЕСТИЦИДНИХ ПРЕПАРАТІВ - Гордієнко, О. А.; Ранський, А. П.; Євсєєва, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто найпоширеніші методи знешкодження непридатних пестицидних препаратів: захоронення, термічні методи, рідкофазне окиснення та реагентні методи. Утилізація непридатних пестицидних препаратів реагентними методами дозволяє зменшити екологічне навантаження на довкілля та отримати вторинні товарні продукти, які можна ефективно повторно використовувати в різних галузях промисловості.