КОРЕЛЯЦІЙНИЙ АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ЧАСТКУ НЕСУЧОЇ ЗДАТНОСТІ СТАРОГО СТРІЧКОВОГО ФУНДАМЕНТУ У СКЛАДІ НОВОГО ПІСЛЯ ПІДСИЛЕННЯ ПАЛЯМИ - Маєвська, І. В.; Попов, В. О.; Блащук, Н. В.; Чорноскутова, К. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано комплексний аналіз факторів, які впливають на несучу здатність системи паля–ростверк–основа для стрічкових фундаментів мілкого закладання, підсилених палями. За результатами кореляційного аналізу з елементами математичного моделювання отримано функціональну залежність частки несучої здатності наявного стрічкового фундаменту мілкого закладання у складі підсиленого.