ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТЮТЮНУ ЗА ДОПОМОГОЮ ТОМОГРАФІЧНИХ ВИМІРЮВАНЬ - Ванько, В. М.; Гаврилюк, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структуру ємнісного томографічного сенсора, завдяки якому досліджено неоднорідності трьох сортів тютюнової сировини, кожен з котрих зібраний з чотирьох рядків стеблин рослин. Отримано більший об’єм вимірювальної інформації про досліджуваний продукт, що дозволяє детальніше аналізувати якість тютюну на основі матеріальності проб.